25 Mart 2013 Pazartesi

Destina Düğün Salonu

konya düğün salonu

konya düğün salonu

konya düğün salonu

destina düğün salonu


Destina düğün salonu olarak tüm düğün, nişan, sünnet, kına gecesi, toplantı salonu organizasyonları yenilikçi, modern, kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ile müşteri ilişkilerini ilk sırada tutarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Çalışma prensipleri gerek değerleri gerekse deneyimli yaratıcı uzman kadrosu ile Mevlana şehri Konya'da en iyi organizasyon firması olarak vizyonumuzu müşterilerine ilkeleri doğrultusunda çözümler üreterek, gelenek ve görenekleri ile örf ve adetlerine uygun kaliteli davet ve organizasyonlar gerçekleştirmek için elimizden gelen en iyi gayreti göstermekteyiz.

Nitelikli etkinlikler ve nitelikli çalışanlarımız ile misyonumuzu müşteri memnuniyeti doğrultusunda daima dinamik ve yenilikçi olarak, sizlere kaliteli ve asla unutamayacağınız rüya gibi bir hizmeti sunmak için daha çok çaba harcamaya devam edeceğiz.

DESTİNA DÜĞÜN SALONU OLARAK DAHA İDDİALI SÖZLER KULLANMAK YERİNE SİZLERE KALİTELİ HİZMETİ VE BÜYÜLEYİCİ SALONUMUZU GÖRMEYE DAVET EDİYORUZ.

Sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir, online randevu talep edebilirsiniz. Ayrıca telefon numaramız aracılığıyla bilgi talep edebilirsiniz.

SALONUMUZUN ÖZELLİKLERİ

 Online Canlı Yayın
 Sürekli Aktif Klima
 Seçkin Müzisyen Grubu
 Modern Kaliteli Ses Sistemi
 Gelin Damat Odaları
 Bayan Kuaför
 Mescid
 Jeneratör
 400 Araçlık Otopark
 Gelin ve Damat İçin Özel Hostes
 700 Kişilik Masa Düzenleme

Adres: Şeyh Şamil Mahallesi, Eyüp sultan caddesi, Oval Çarşı Binkonut. No:B/01 Selçuklu / Konya

Telefon: +90 332 248 33 68

http://www.destinadugunsalonu.com

1 yorum: