14 Mart 2013 Perşembe

Manolya Düğün Salonu

konay düğün salonları

Düğün Organizasyonunda yılların tecrübesi ile bir çok salon işleten firmamız Kartal Atalarda Royal VIP ile karşınızda... Butik Salon anlayışını sektöre kazandıran Royal VIP, düğün salonundan öte müşterilerine sıcak bir konsept sunuyor.

Yemekli şirket toplantılarından profesyonel sunumlara kadar iş hayatını kolayştıran hizmetleri ile memnuniyetinize değer katıyor. Kendinizi özel hissettiğiniz ve dostlarınızla bu durumu paylaşmak istediğinizde salonumuz emrinize amade...
Balo ve Partiler
Arkadaş gruplarınız için balo ve partilere özel ikram ve etkinliklerimiz bulunmaktadır.
Sünnet Düğünü
Çeşitli etkinliklerle ve lezzetli yemeklerle çocuğunuzun bu özel gününü en mükemmel şekle dönüştürüyoruz.
Dernek,Genel Kurul ve Seminerleri
Dernek,Genel Kurul ve Seminerler için özel bir salonumuz bulunmaktadır.
Nişan Töreni
Nişan dönemi çiftlerin birbirini tanıma ve anlama dönemi olarak tarif edilebilir. Nişanlılık dönemi boyunca çiftler farklı konulardaki görüşlerini paylaşarak, birbirlerinin davranışlarını gözlemleyerek geleceklerini şekillendirmeye başlarlar.
Yemekli Düğün Organizasyonu
Öncelikle şunu kabul edelim, tamam herkes size bu mutlu gününüzde eşlik etmek, sevincinizi paylaşmak ve aldıkları hediyelerle çift olarak hayatınızın geri kalanında size destek olmak için düğününüze gelecek. Ancak düğün sonrası yapılacak konuşmaların ana konusu gelinin elbisesi ve düğün yemekleri nasıldı olacaktır.


Şeyh Şamil Mah.Gazi Cad.Erdemir İş Merkezi No:B/01 Selçuklu/Konya
0332 251 96 25
www.manolyadugunsalonu.net

0 yorum:

Yorum Gönder